Follow This Blog

Buku Pelawat

Berapa hari lagi?

Sunday, August 22, 2010

PEPERIKSAAN PERCUBAAN PMR DAN STPM SEDANG BERJALAN. SEMOGA BERJAYA KEPADA SEMUA CALON.

Link asal: http://smaplabu.edu.my/

Peperiksaan besar semakin menjelma. Semasa di SMAP dulu, beza tak keputusan peperiksaan percubaan dengan yang sebenar?

No comments:

Post a Comment

The Blog List

STPM

  • Permulaan Perkongsian - Assalamualaikum... Tajuk tak boleh blah kan..haha..sebenarnya dah tak tau nak letak tajuk ape. Tapi memang betul jugak tajuk tu.. Permulaan Perkongsian Ko...
    4 years ago

SPM 01

SPM 02

SPM 03

  • Penjara mimpi (?) - *Why do I have a feeling that there's a song with such title? Hurrmmm* Anyway... Have I been living a dream? Have I been living MYdreams? Well, I dreamt o...
    1 month ago
  • Hadith 32 - Jangan memudaratkan - Di dalam Matan Arba'in (hadith 40) karangan Abu Zakaria Yahya al-Nawawi (meninggal pada 1278) rahimahullah, ada sebuah hadith Rasulullah saw yang masyhur, ...
    5 years ago
  • Oh Malaysia ku.. - Assalammualaikum dan apa khabar? Harap semua sentiasa dalam keadaan yang sihat. So macam macam dengan puasa so far? harap semua masih lagi berjaya untuk men...
    5 years ago

SPM 04

  • Perpindahan Blog - Assalamualaikum warahmatullah..... segala puji itu hanya untuk Allah yang Maha Sempurna This is probably my last entry kt blog ni buat setakat ini..rs di...
    5 years ago

SPM 05

SPM 06

SPM 07